29/6/22

 

Intermezzo

L’intermezzo (paraula italiana que significa «interludi») és una opereta breu, d’argument realista i ambient popular que es representava en els entreactes de l’opera més gran que s’estava representant. La paraula ha anat canviant la seva significació i una de les seves derivacions aniria cap al repòs, la reflexió i la recuperació de forces.


D’aquestes tres voldria recalcar la segona derivació (i és probable que ho seguirem fer en el futur). Temps hi haurà de reflexionar i pensar com millorar el nostre open i donar un millor servei al poble i als jugadors. Però si que crec que en aquestes reflexions hem d’incloure què és allò que ens diferencia. I un d’aquestes elements és el nostre lot de productes acabats que obsequiem als guanyadors de la taula 20 i 30 de cada ronda.


Aquests lots de productes locals són de la formatgeria Mogent de Sant Antoni de Vilamajor, de la cansaladeria Deumal i, finalment, els carquinyolis de de Can Mas. Aquests dos darrers de Llinars.


Els guanyadors d’aquestes rondes 3 i 4 han sigut respectivament:

- Xavier Deulonder del Tona (Ronda 3 – Taula 20)

- Jose Manuel Paniagua del Granollers-Canovelles (Ronda 3 – Taula 30)

- Ainhoa Casares del Llinars (Ronda 4 - Taula 20)

- Shamim Hossain (Ronda 4 - Taula 30)


D’altra banda les jornades continuen amb normalitat amb algunes partides molt disputades però sense grans sorpreses. Els dos propers dies seran molt més determinants.


Recordeu que podeu seguir les retransmissions als link:

https://www.chess.com/events/2022-llinars-international-chess-open
https://escacs.cat/directe/2022/llinars/
https://live.chessbase.com/en/Watch?id=II-Llinars-Open-2022





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada